Kis türelmet! Az adatok betöltése folyamatban...
PFIFFER BÚTOR MÓR
..a hazai minimál és modern tömörfa bútorok gyártója..
Cégünk Termékek Szolgáltatások Aktuális, Újdonság Kapcsolat
  Köszöntő
  Cégismertető
  Céljaink, értékeink
  Rólunk mondták
  Termékeink
  Szolgáltatásaink
  Bemutatóterem
  Prospektusaink
  Elérhetőségeink
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 Elérhetőségeink:

Telefon: 22/ 406-780
Fax.: 22/ 404-152
Cím: Mór, Árki ipartelep

...

Nyitva tartásunk:
(hétköznap)

06:00 - 15:30

Magyra bútor - magyar konyhabútor

Magyar bútor igényeseknek a bútorgyártótól!

"magyar fából,
magyar munkaerővel, magyar bútor
magyar vásárlóknak"

 Főoldal :: Cégünkről :: A Pfiffer

HOGYAN ÍRJUK HELYESEN A PFIFFER BÚTOR - PFIFFER BÚTORGYÁR NEVET?
PFIFFER BÚTOR ...a hazai tömörfa bútorajtók gyártója...

Szeretettel köszöntjük a PFIFFER BÚTOR honlapján!

Mivel elég sokan sajnos nehezen mondják ki cégünk nevét ezért itt összegyűjtöttünk néhány érdekes megoldást a PFIFFER névre:


PFEIFER - PFIFER - PIFER - PIPER - PIFFER - PFEJFER - FIFFER - FIFER - PIPER

BÚTOR ÜZEM - BÚTORGYÁRTÁS

Cégünk az 1994-ben alakult kis vállalkozásból mára a hazai exkluzív bútor és tömörfa bútorajtó gyártás meghatározó szereplőjévé vált . 100 % - ban magyar családi tulajdonú vállalkozásunk nagy hangsúlyt helyez a pontos határidő betartásra és a kimagasló gyártási minőség reprodukálására. Filozófiánk legfontosabb szempontjai közé tartozik a megbízható alapanyag és alkatrész ellátása.

Gépparkunk és környezetünk folyamatos fejlesztésével rangos elismerést váltottunk ki partnereinknél, beszállítóinknál és nem utolsó sorban vásárlóinknál is!

Telephelyünk, üzemünk, gépeink 100%-ban magyar tulajdonban vannak,
nem pályáztunk és nem kértünk nem is kaptunk semmilyen támogatást senkitől soha (mindent önerőből építettünk) így is lehet !!!

1995-ben első hazai faipari beszállítóként önálló fejlesztésekkel nyertük el a Suzuki autók pótkeréktakaró és ajtó kárpit farostlemez termékeinek beszállítását. Az autóiparban megkövetelt precizitással és alapossággal gyártjuk ma is faipari termékeinket a bútorgyártás területén is. A fát mint a legfontosabb alapanyagunkat önellátó formában 1,5-2 éves készletezéssel (több mint 1000m3 folyamatos készlet) saját fűrészüzemünkben vágjuk és nagy kapacitású műszárítónkban szárítjuk. Szakgárdánk sokrétű, de specializálódott szakemberekből áll össze akik közül nagyon sokan a cégalapítás kezdetétől erősítik a kollektívát.

BÚTOR ÜZEM _ BÚTORGYÁRTÁS

BÚTOR - Miért döntsön magyar bútor mellett?

Vállalkozásunk a Pfiffer Bútor azon kevés gyártók közé tartozik akik csak tisztán tömörfa alkatrészből gyártja bútorajtóit. A prémium kategóriás szekrénysorainknál és egyéb termékeinknél is a legmagasabb minőséget, széles választékot és a legújabb fejlesztéseket biztosítjuk igényes vásárlóinknak.

Joggal bízhat meg a piacvezető termékminőségben és a kiváló szolgáltatásban a tanácsadástól a szerelésen át az utólagos ügyfélkapcsolatokig. A magas színvonalat, megbízhatóságot és a hosszú élettartamot tartjuk kiemelten fontosnak.

BÚTOR ÜZEM - BÚTOR BEMUTATÓTEREM MÓR

Az Pfiffer Bútor termékekkel Ön a kiváló kidolgozás és a hosszú élettartam miatt, egy jó befektetés mellett dönt, akár tömörfa bútorajtót, vagy elemes szekrénysort választ palettánkról.

BÚTOR GYÁR

 

 

>> Önnek MINDEGY, hogy KITŐL VÁSÁROLJA BÚTORÁT?!
OLVASSON BELE BEMUTATKOZÓNKBA! <<

>>> Tudjon meg többet bútor üzemünkről, termékeinkről <<<

Cégriport - Bútor - Szekrénysor Mesterportré - Bútor - Szekrénysor Bútor - Szekrénysor keményfából? Bútor - Szekrénysor keményfából?  Bútor minőség, bútor megbízhatóság
Az általunk az eddigi [ 16 év ] alatt készített több mint 100.000 m2 tömörfa bútorajtó, több ezer bútor elkészítése által nyert tapasztalattal átfogó ismeretekkel rendelkezünk az ajtó és bútorgyártás terén.

A Pfiffer Bútor 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozás, minőségi termékeinket saját kollégáinkkal fejlesztjük és gyártjuk. A rendkívüli minőségi szintet annak köszönhetjük, hogy készek vagyunk a folyamatos fejlődésre.
Mindig a legfrissebb technológiai szinten dolgozunk és figyelembe
vesszük vevőink igényeit, visszajelzéseit is.

Minden Pfiffer Bútor termék legyen az egyedi vagy széria
egyszeri és megismételhetetlen, melyet a természetes fa
egyedisége és a hozzáadott szakmai tapasztalat biztosít.

Bútorüzem - bútorgyár fejlödése

BÚTOR üzem - bútor gyár

Cégünk küldetése olyan magas minőségű termékek gyártása, melyek növelik a mindennapi élet minőségét. Széles skálájú és folyamatosan megújuló, tartós termékcsaládokat és termékeket hoztunk és hozunk folyamatosan létre vevőink számára, biztosítva a hosszú távú elégedettséget. Dolgozóinknak stabil hátteret, kreatív és magas motivációjú munkakörnyezetet biztosítunk. Célunk az, hogy szakmánkban a legjobb gyártó cégek között legyünk, ugyanakkor a magyarországi bútorgyártás és forgalmazás egyre elismertebb piaci szereplőjévé váljunk.

Jövőképünkben a Pfiffer Bútor, mint az országban egyre inkább meghatározó szerepet betöltő és az üzleti életben továbbra is sikeres, a magas minőségű termék gyártásáért elkötelezett vállalkozásként szerepel. Tovább növelve a márka hírnevét és a termékek minőségét. Partnereink és vásárlóink körében országosan ki akarjuk vívni magunknak a vezető márkanév címét, melyet elsősorban a magas minőséggel, tartós értékálló termékekkel, a zökkenőmentes teljesítéssel és a vásárlói igények szem előtt tartásával szándékozunk elérni.

A Pfiffer Bútor stratégiája egyrészt a költségek optimalizálását, és annak minél jobb kihasználását tartja szem előtt. Tisztában vagyunk vele, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha a piacon az adott fogyasztói igényeket szem előtt tartva próbáljuk fejleszteni, alakítani termékeinket.

A sikeresség elsősorban a gyártástechnológiától és hatékony szervezettségtől függ, mely biztosítja a rugalmasságot, a vásárlói szükségletek változásához való gyors alkalmazkodást. Ezért a stratégiai üzleti tervünkben mindig arra törekszünk, hogy ne csak a fogyasztó-gyártó kapcsolatra helyezzük a hangsúlyt, hanem tartsuk szem előtt a gyártástechnológia és a üzemi létesítmények folyamatos modernizációját, mely hozzásegít minket a változó világgazdasági folyamatok minél rugalmasabb kezeléséhez.

BÚTOR üzem - bútor gyár

 

 

 

* PDF (Portable Data Format) - Az Adobe cég által kifejlesztett adatformátum, amelyet az ingyenesen letölthető Adobe Reader programmal használhat. Ez a program a legtöbb számítógépen telepítve van, amennyiben Önnek nincs, vagy a gépe nem nyitja ki a dokumentumot, a programot innen letöltheti.

 


SZEKRÉNYSOROK - BÚTOROK
BÚTORAJTÓK
BÚTOR - BÚTORAJTÓ - SZEKRÉNYSOR PROSPEKTUSOK
 
BemutatkozásElérhetőségeinkAkcióinkProspektusainkSzolgáltatásainkPartnereink
Hogyan jut el hozzánk?NyitvatartásAjánlatkérésKezdőoldalHonlaptérkép
Pfiffer Bútor Mór - Árki ipartelep - Tel.: 22/ 406-780  Copyright © 2006 Minden jog fenntartva!
PROGINFO.HU