Barnabás festett kőrisfa
Dávid cseresznyefa
Fortuna vad tölgyfa
Milán cseresznyefa

Konyhabútorhoz, egyedi, beépített szekrényekhez gyártott tömörfa bútorajtó minden részét valódi tömör tölgy, kőris, fekete dió és vadcseresznye fából készítjük! - Egyedi méretben is felár nélkül - Rövid határidőkkel - Magas minőségben - Közvetlenül a gyártótól

OZIRISZ LIGHT AKCIÓ: 18. 130Ft/m2-től

Kőrisfa: 24. 500 Ft/m2-től

Tölgyfa: 27. 000 Ft/m2-től

Cseresznyefa: 30. 000 Ft/m2-től

Feketediófa: 45. 000 Ft/m2-től

Bútorajtó
választékunk
Dávid
Barnabás
Karina
Dóra
Kleopátra
Ozirisz
Olivér
Milán
Fortuna
Alexa
Választék- és árlista:

Bútorajtó katalógus

Faragott ajtók árlistája

Bútorajtó árlista és műszaki paraméterek

Ajtó megrendelő lap letöltése

Ozirisz light "különleges ajánlat"

Árajánlat kérés

Általunk az eddigi [ 23 év ] alatt készített több mint 100.000 m2 tömörfa bútorajtó, több ezer bútor elkészítése által nyert tapasztalattal, és átfogó ismeretekkel rendelkezünk a tömörfa bútorajtó és bútorgyártás terén.

Ahhoz, hogy termékeink tömörfa alkatrészeit megfelelően előkészített, garantált minőségű alapanyagból tudjuk készíteni, a végtermék gyártása előtt 1-1,5 évvel rönk formában vásároljuk meg az alapanyagot.

A fát mint a legfontosabb alapanyagunkat tölgy, bükk, kőris, fekete dió és cseresznyefa rönköket) MAGYAR erdőkből szerezzük be. Több mint 1000m3 fűrészáru készlettel rendelkezünk. A hozzánk beérkező rönköket felvágás előtt lekérgezzük, saját üzemünkben felfűrészeljük és felhasználás előtt 1,5-2 év pihentetés után kíméletesen műszárítjuk.

Ez a hosszas előkészület- befektetés biztosítja, hogy tartós, probléma mentes bútorokhoz jussanak vevőink.

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Kedves Szűcs Zsuzsanna! A bútor szép. A kollégái is nagyon pontosak és empatikusak! Önnek külön köszönjük a megértő és kedves ügyintézését!

B.Lászlóné